Munukka U17 EM-finaaliin

28.5.2010

Antti Munukka tuomitsee U17 EM-finaalin Espanja-Englanti.

Sunnuntai (30.5.):
Antti Munukka tuomitsee sunnuntaina 30.5.2010 Vaduzin Rheinpark Stadiumilla klo 18.30 Suomen aikaa pelattavan finaalin Espanja-Englanti. Anttia avustavat Angelo Boonman (Hollanti) ja Matej Žunič (Slovenia). Neljäntenä erotuomarina toimii Stanislav Todorov (Bulgaria). Ottelun erotuomaritarkkailija on Josef Marko (Slovakia). Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Eurosport 2 -kanavalta.

Torstai (27.5.):
Seuraava tehtävä: 4. erotuomarina välieräottelussa Englanti-Ranska. Ottelun tuomitsee Stanislav Todorov (Bulgaria). Hänellä on apuna Matej Žunič (Slovenia) ja Roland Brandner (Itävalta).


Maanantai (24.5.):
Erotuomarina B-lohkon voittajan ratkaisevassa ottelussa Turkki - Englanti.
Anttia avustavat Nikola Razić (Montenegro) ja Sven Erik Midthjell (Norja). 4. erotuomari on Stephan Klossner (Sveitsi).

Otteluiden jälkeen, myöhään maanantai-iltana, valittiin erotuomarit ja avustavat, jotka jäävät välieriin. Antti on hienojen suoritusten jälkeen heidän joukossaan. Myöhemmin tänään tiistaina selviää välierien erotuomaristot.


Perjantai:
Erotuomarina ottelussa Espanja - Sveitsi. Ottelu alkaa klo 18 Suomen aikaa ja näkyy Eurosportilla. Anttia avustavat Sven Erik Midthjell (Norja) ja Nikola Razić (Montenegro). 4. erotuomari on Ranska - Espanja pelin tuominnut Euan Norris(Skotlanti).

Tiistai:
Ensimmäinen tehtävä 4. erotuomarina ottelussa Ranska - Espanja (1-2).

Maanantai:
Fitness check ja tehtävien jako.

Sunnuntai:
Matkustaminen turnauspaikalle Liechtensteiniin.