HEK vahvasti edustettuna kansainvälisillä kentillä.

28.6.2010

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) on nimennyt suomalaistuomareita heinäkuussa pelattaviin Mestareiden liigan ja Eurooppa liigan otteluihin.

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) on nimennyt Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen ottelun Gefle (SWE) – NSI Runavik (FRO) erotuomariksi Tero Niemisen (HEK). Avustavat erotuomarit ovat Mikko Alakare (HEK) ja Teijo Kotinurmi (Lahti). Neljäs erotuomari on Antti Munukka (HEK). Ottelu pelataan 8.7.2010.

Antti Munukan
(HEK) johtama nelikko on puolestaan tositoimissa 15.7. Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen osaottelussa Molde (NOR) - Jelgava (LAT). Munukkaa avustavat Jan-Peter Aravirta (HEK) ja Jonas Turunen (Espoo). Neljäs erotuomari on Petter Kari (Naantali).

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) on nimennyt Tony Asumaan (Maarianhamina) erotuomariksi Mestareiden liigan 2. kierroksen karsintaotteluun HB Torshavn (FRO) – FC Salzburg (AUT). Ottelu pelataan Färsaarilla 20.7. Asumaan avustavina erotuomareina ovat Matti Heininen (Mikkeli) ja Jan-Peter Aravirta (HEK). Vesa Hätilä (Rauma) on neljäs erotuomari.

Petteri Kari (Naantali) matkustaa 22.7. erotuomariksi Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen otteluun. Kotijoukkue on voittaja otteluparista Torpedo Zhodin (BLR) – Fylkir (ISL) ja vierasjoukkueena on OFK Beograd (SRB). Karin kanssa matkaan lähtevät avustaviksi erotuomareiksi Esa Vehviläinen (Turku) ja Jouko Ikonen (Tuusula). Neljänneksi erotuomariksi on valittu Ville Järvenpää (HEK).

Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen osaottelun Vikingur (FRO) – Besiktas (TUR) erotuomariksi on valittu Mattias Gestranius (Parainen). Avustavat erotuomarit ovat Mikko Alakare (HEK) ja Marko Hänninen(Laukaa). Neljäs erotuomari 22.7. pelattavassa ottelussa on Antti Munukka (HEK).