Hae erotuomariksi Helsinki Cupiin 2023

15.5.2023

Kuva: helsinkicup.fi
Kuva: helsinkicup.fi

Hae erotuomariksi ma-la 10.-15.7. Helsingissä (ja Espoossa) pelattavaan Helsinki Cupiin.

"Tervetuloa Helsinki Cupiin vuonna 2023!

Helsinki Cup -perinne jatkuu jälleen ensi kesänä jo 48. kertaa peräkkäin. Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Vaikka turnaus kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta, pidämme arvoistamme lujasti kiinni. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava lasten ja nuorten juniorijalkapalloturnaus.


Kesäksi 2023 toivotamme jälleen kaikkialta Suomesta ja maailmalta tervetulleeksi yli 23 000 pelaajaa ja yli 1600 joukkuetta, joille voimme tarjota urheilun riemua ensiluokkaisissa puitteissa. Ulkomailta on tänä vuonna mukana noin 80 joukkuetta 11 eri maasta, ja juuri kansainvälisyys on aina ollut Helsinki Cupin suola. Olen todella iloinen myös turnauksen tyttöfutiksen jatkuvasta suosion noususta – kesällä 2022 turnaukseen osallistuu
yli 250 tyttöjoukkuetta, ja uskomme määrän jatkavan kasvuaan.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, minkä ansiosta Helsinki Cupissan pelataan aina laadukkailla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on ympäri kaupunkia 20 kenttäaluetta, joista kaikki ovat helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta julkisilla kulkuvälineillä."

 

Finaalit Olympiastadionilla

"Suomen ja Helsingin yksi tunnetuimmista maamerkeistä, Olympiastadion, toimii peliareenana 10-vuotiaiden peleille, jotta ikäluokka voi nauttia hulppeasta ympäristöstä ainakin kerran pelaajaurallaan. Olympiastadion näyttelee myös turnausperjantain tyttöjen yleis- ja harrastesarjojen A-finaalien ja lauantain kaikkien loppujen finaaliotteluiden pääparaatipaikkana.

– Olympiastadion on meille koko turnauksen ydin. Pelaajat tankkaavat myös energiaa stadionilla, sillä se toimii sekä ruokailupaikkana että upeiden avajaisohjelmiemme esiintymisareenana. Lisäksi turnauksen kisatoimisto löytyy Olympiastadionilta, Kavanne iloitsee."

https://helsinkicup.fi/uutiset/olympiastadion-pelikenttana-2023-2/

Hae erotuomariksi ma-la 10.-15.7. Helsingissä (ja Espoossa) pelattavaan Helsinki Cupiin.

 

Ilmoittautumisinfo ja lisätiedot osoitteesta https://www.hek.fi/helsinkicup2023/