Helsingin Erotuomarikerho ry

Ajankohtaista

Yksi Euroopan suurimmista jalkapallon karnevaaleista saa jälleen liikkeelle lapset,nuoret, vanhemmat, valmentajat ja joukkueenjohtajat. Elämyksiä täynnä olevan koko perheen tapahtuman, Helsinki Cupin sydän sykkii taas ensi kesänä jalkapallolle. Juniorjalkapalloturnaus on monelle vuoden kohokohta. Kesän odotetuimmassa urheilujuhlassa palloa potkii lähes 30 000 pelaajaa ympäri maailmaa ja määrä kasvaa vuosittain. Viime vuonna mukana oli jo noin 1800 joukkuetta, joista ilahduttavasti jo yli 300 oli tyttöjoukkueita.
Stadi Cup on kesäkuussa järjestettävä tyttöjen ja naisten jalkapalloturnaus. Turnaus on maailman suurin tytöille ja naisille suunnattu jalkapalloturnaus. Ensimmäinen Stadi Cup järjestettiin 1985. Turnauksen järjestäjänä toimii Stadi Cup ry. Kesän 2023 turnauksessa rikoimme joukkue-ennätyksen, kun turnaukseen osallistui 460 joukkuetta ja pelaajia noin 7000.
Honkanen debytoi Konferenssiliigan lohkovaiheessa.
Oletko opiskelija, nykyinen juniorijääpalloilija, valmentaja, entinen aktiivipelaaja tai muuten vain erotuomaritoiminnasta kiinnostunut henkilö?
Mantere ja Simani debytoivat Konferenssiliigan lohkovaiheessa.
Träskman debytoi turnauksessa UEFA:n tehtävissä.
RSS ATOM