Liity jäseneksi

Jäsenyys

HEK:n jäsenyyden edellytyksenä on jonkin kerhon lajin peruskurssin suorittaminen. Kurssin on voinut suorittaa myös jossain toisessa kerhossa. Lisäksi tulee maksaa jäsenmaksu ja pelien saamiseksi suorittaa vuotuinen jatkokurssi ja kuntotesti.

Uudet jäsenet täyttävät alla olevan lomakkeen, minkä jälkeen HEK:n Hallitus käsittelee hakemukset ja ilmoittaa tämän jälkeen onko jäsenhakemus hyväksytty.

Jäsenmaksu

HEK:n vuoden 2020 jäsenmaksu on suuruudeltaan 20 euroa. Summa on sama kaikille paitsi uusille erotuomareille, joiden jäsenmaksu on 10 euroa. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys kerhon jäsenyydelle.

Käytä maksaessasi henkilökohtaista viitenumeroa. Tämä helpottaa maksujen yksilöimistä ja alentaa maksujen keräämiskustannuksia. Jos et tiedä jäsennumeroasi, voit joko maksaa jäsenmaksun ilman viitettä ja kirjoittaa viestikenttään tekstin "Jäsenmaksu 2020" ja oman nimesi, tai voit pyytää kerhomme sihteeriltä jäsennumeroa (hek.sihteeri@gmail.com tai 040 376 9051). Jäsennumero toimii myös salasanana kotisivujen jäsenosioon.

Jäsenmaksu suoritetaan HEK:n tilille: FI63 8000 1379 0162 32.

Jäsenhakemus uusille jäsenille

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.